Over 9D ademwerk

1.Ademwerk, die de ruimte in je lichaam vergroot
2. Hypnose, die je helpt om contact brengen met emoties
3. Trillingen, die je lichaam helpen te ontspannen
4. Geluiden, die je in contact brengen met emoties
5. Frequenties, natuurlijke golflengtes van het universum
6. Vocale begeleiding, om voorbij jou sterk werkende ratio te komen
7. Prachtige muziek, waardoor de ademsessie een hartverwarmende beleving is.

9D Ademhaling is zo ontwikkeld dat je toegang krijgt tot jouw onderbewustzijn. Je maakt contact met je gevoelens om zo intens te genieten van fijne ervaringen en herinneringen. Trauma, pijn en gevoelens van verdriet en gemis krijgen de ruimte om los te laten

9D Ademhaling is een unieke ervaring omdat:

Sterke synergie: De 9 dimensies die je ervaart tijdens de ademsessie meer is dan een enkele techniek. Het is een rijke mix aan technieken die samen elkaar versterken waardoor een sessie synergetisch werkt.

Thema & Intentie: De begeleide ademcaching vergroot de individuele beleving en persoonlijke resultaten op basis van van het gekozen thema en de eigen intenties.

Transformatie: ontwikkeling is een dynamisch proces van bewustwording, inzicht, acceptatie en groei. Loslaten om nieuwe ruimtes te verkennen, oude patronen doorbreken om nieuwe te verkennen en ervoor kiezen om nieuwe visies te integreren, dat alles gebeurt zonder woorden maar door te voelen. Jouw lichaam geeft je dit inzicht met ademhaling als vorm voor het contact en de communicatie met jouw binnenwereld.

Wat zijn de voordelen?

Een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid

9D Ademhaling bevordert ontspanning waardoor je diepe rust en harmonie van binnen ervaart. Het resultaat is een verhoogd gevoel van innerlijke rust en tevredenheid.

Een gevoel van verbondenheid met iets dat groter is dan jezelf

Door 9D Ademhaling kom je in contact met jezelf en de wereld om je heen. Niet door te praten maar door te voelen. Deze afstemming ontstaat door de geluiden en trillingen in combinatie met de ademhaling. Dit diepe contact voelen en ervaren versterkt de beleving van verbondenheid.

Ontwaken van spirituele groei

De ervaring van 9D ademhaling opent nieuwe perspectieven en bewustzijnsniveaus. Het wakkert vaak een verlangen aan om spiritueel te leren en persoonlijk te groeien.

Verbeterde Creatieve en Intuïtieve Vermogens

De beoefening van 9D-ademhaling opent de deur naar een wereld van verbeterde creativiteit en intuïtie, waarbij de geest tot rust komt en toegang biedt tot diepere, creatieve inzichten.

Ontdek de kracht

van 9D ademhaling