Kies hier de gewenste groep sessie

Relax

Relax is er voor wie even pauze wenst van de chaos in ons drukke bestaan. Loop jij ook over van alle dagelijkse verplichtingen op het werk en verantwoordelijkheden thuis, zoek je een methode om effectief diepe rust te ervaren zodat jij moeiteloos diep kunt rusten en al je taken kunt uitvoeren, dan is Relax jouw ademsessie. Ervaar een rustige en ontspannen geest, verbetert focus en concentratie, zuivert jou van mentaal geklets en bevordert helderheid, bevordert een kalme gemoedstoestand en brengt diepe ontspanning en een innerlijk gevoel van vrede.

Release

Release is er voor wie verlangt naar persoonlijke groei. Wil je patronen doorbreken en loslaten waar je last van hebt? Release is een spiegel en uitdaging voor wie durft. Voel de ruimte in jou, bevrijd jezelf van lasten, laat de energie weer stromen en je vrij om je leven een nieuwe wending te geven.

Transformatie is alles waar je voor openstaat, waar je gespiegeld wordt om van te leren, om vanuit kracht iets te doorbreken zodat je je eigen zachtheid ontmoet en in vertrouwen en liefde mag genieten in dit leven.

Reset

Reset is er voor wie verlangt naar een energie-boost. Met de activatie van je lichaam via de ademhaling combineer je diepe ontspanning door stimulering van stofwisseling op celniveau. Je verbeterd je fysieke en mentale welzijn en cultiveert mindfulness.

Groei in je weerbaarheid, voel je wakker, vitaal, energiek en metaal super na deze verkwikkende sessie. Activering geeft je een solide basis voor een bewuste en meer evenwichtige benadering van het dagelijks leven.