Ademhalingscoach

Hallo, ik ben Athalie Stegeman

Als Ademcoach help ik jou om rust en ruimte te vinden. Ik begeleid jou in de ademhaling zodat je in contact komt met jouw gevoelens. Dit kunnen lichte emoties uit recente gebeurtenissen zijn maar ook diepe, donkere trauma’s die je bij je draagt. Het resultaat van een ademsessie is altijd een stroom van energie, emoties in beweging, herstel van contact tussen hoofd en hart en vaak ook opluchting van verdriet en ruimte voor positieve gevoelens, tot een warm, liefdevol en blij gevoel.

Mijn verhaal

Mijn leven vol met ontdekkingen

Ik heb mijn aandacht, net als jij waarschijnlijk, vooral gericht op de cognitieve ontwikkeling: kennis vergaren, leren en studeren, ik noem het Brainwork. Dit hoofdkantoor - hersenwerk- leidde tot inzicht, plezier en geweldige intellectuele uitdagingen. Het probleem was alleen dat mijn geluk er niet groter van groeide. Ik voelde hartzeer en besloot dat ik een deel van mijn carrière wilde wijden aan de verbinding tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen en mijn aandacht wilde inzetten voor intuïtie, energie en lichaamswerk, Bodywork. Ik heb veel ontdekkingen gedaan en kan jou nu verrijken met deze connectie, verlossen van hartzeer en je levensgeluk vergroter.

Mijn verhaal

Mijn leven vol met ontdekkingen

Ik heb mijn aandacht, net als jij waarschijnlijk, vooral gericht op de cognitieve ontwikkeling: kennis vergaren, leren en studeren, ik noem het Brainwork. Dit hoofdkantoor - hersenwerk- leidde tot inzicht, plezier en geweldige intellectuele uitdagingen. Het probleem was alleen dat mijn geluk er niet groter van groeide. Ik voelde hartzeer en besloot dat ik een deel van mijn carrière wilde wijden aan de verbinding tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen en mijn aandacht wilde inzetten voor intuïtie, energie en lichaamswerk, Bodywork. Ik heb veel ontdekkingen gedaan en kan jou nu verrijken met deze connectie, verlossen van hartzeer en je levensgeluk vergroter.

Zonder woorden, met Zuurstof

01

Bodywork

Ik ben geschoold in emotioneel lichaamswerk. Dit is het domein waarin inzichten en emoties in lichaam en geest samenkomen. Waar fysiek zichtbaar is waar emoties vastzitten en waar de energie weer mag gaan stromen. Het domein van lichaamswerk gaat over stagnatie door verdriet, verlies, verraad en andere trauma’s, de heling gaat over beweging, bevrijding, loslaten en lief hebben. Lichaamswerk is voelen door ademhaling, aanraking en beweging zodat je je lichaam weer leert te ontspannen, vertrouwen en liefhebben. De essentie van geluk is balans tussen Bodywork en Brainwork.

02

Integriteit

Persoonlijke ontdekkingen gaan over oorzaak en gevolg en het inzicht is vaak uiterst kwetsbaar met gevoelens van schaamte, pijn en angst. Mijn interesse voor Bodywork komen voort uit de behoefte aan herstel van eigen balans. Ik ben een ervaringsdeskundige, ik heb mijn voelsprieten ontwikkeld als overlevingsstrategie. Ik ben empatisch sterk, kan jou aanvoelen en mij goed inleven en vooral de intrinsieke veiligheid borgen in de zuiverste vorm. Er is niets waardevoller in het leven dan integriteit, waarin pure oprechtheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid krachtig samenkomen.

03

Brainwork

Ik ben universiteit geschoold en blijf mij ontwikkelen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. De relatie tussen lichaam en geest is een en de wetenschappelijke ontdekkingen, de functionele tools en de praktische toepassingen zijn fascinerend. Ik deel deze essentiele inzichten voor self-care en self-love en begeleid je waar gewenst.

Als gecertificeerd Adem Therapeut heb ik de opleidingen volbracht bij Breath Masters en BBTRI - Biodynamic Breathwork & Trauma Release Institute.

Certificering als Adem therapeut voor de volgende toepassingen:

In live sessies wordt ademwerk gecombineerd met lichaamswerk. Defysieke nabijheid, het ervaren van warmte en veiligheid en de kracht vanaanraking versterken de ontspannende en helende werking van ademwerk.

Zou je ook Adem Therapeut willen worden?